!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Nyhetsarkiv

Tillbaka

Byte av utrustning i vårt datanät.

2013-11-27 23:41

Tisdag 3/12 byter vi ut alla aktiva delar i vårt datanät. Det innebär att hela nätet kommer att vara avstängt 4-5 timmar från ungefär lunchtid .

Skälet till åtgärden har vi kommunicerat tidigare och förhoppningsvis ska endast få av oss efter åtgärden framöver behöva hjälp med någon form av teknisk problemlösning som orsakas av föreningens utrustningar. Vi räknar med att det också innebär att de som som kopplar sin(a) datorer direkt till det fasta nätet ska märka eller uppleva lite bättre sprutt/prestanda även om resursen 100 Mbps inte ökas till varje lägenhet.

För de allra flesta kommer det enbart att innebära att internet inte är tillgängligt under dom timmar nätet är släckt. De som till äventyrs inte får funktion kontaktar i första hand leverantörens support, .

Supportnumret till leverantören Riksnet är 0770-339933. Öppet till 21:00 vardagar.

Åtgärden sker med kort varsel eftersom det angeläget att det görs och av praktiska skäl hinner vi inte sprida information på annat sätt än med nyhetsbrevet.


Mats Jonsson
Ordförande


Om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.kemisten.nu/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.