!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Nyhetsarkiv

Tillbaka

Senaste styrelsemötet

2013-08-28 16:03

Nu finns information från senaste styrelsemötet på hemsidan. Stilla din nyfikenhet genom att följa länken eller läsa här nedan.

http://www.kemisten.nu/?rID=31&nID=81

Sofie Larsson
Informationsansvarig
Brf Kemisten

-----------------------------------------------------------------------------------------

Bytet av balkongdörr och närliggande fönster, samt tilläggsisoleringen i väggpartiet under fönstret är nu färdigt och i september kommer en besiktning av arbetet göras. Mer information om detta kommer snart i era brevlådor, där kan ni även se vem ni kontaktar om ni har en felanmälan. Observera att det är viktigt att ni anmäler eventuella problem så att vi kan få dem åtgärdade.

Vi har nu fått trådlös uppkoppling i övernattningsrummen och i kvarterslokalen så kom ihåg att be om lösenordet när ni hyr dessa lokaler.

Om du har en plats i cykelförråden som du inte använder så lämna gärna igen nyckeln för att återfå depositionsavgiften och låta någon annan använda platsen. Nyckeln är märkt "CY1" eller "CY2". Ni kan antingen lämna in nyckeln på Riksbyggen, V Norrlandsg 11 B, 1 tr eller skicka den till Riksbyggen, Box 3013, 903 02 Umeå. Om ni skickar in den, kom ihåg att skriva namn och kontonummer (samt clearingnummer) till det konto ni vill ha pengarna insatta på.

Under sommaren har två överlåtelser skett i föreningen.