!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Nyhetsarkiv

Tillbaka

Ändring av e-post kemisten.nu

2013-06-02 15:08

Hej.

Föreningen kommer inom kort att byta leverantör för "e-postadresser@kemisten.nu" Det betyder att nya uppgifter för bl.a. inloggning skickas till dig inom kort.

Om du använder ett e-postprogram, t.ex. Winmail eller Outlook, har du redan sparade kopior av alla mail i din dator. När du får felmeddelande att du inte kan hämta e-post, eller inte får e-post du väntar, ändrar du till de uppgifter som skickats till dig.

Om du använder ett internetprogram/webbläsare för att hantera e-post sparas de inte i din dator. Du måste således kopiera all e-post du vill ha kvar till din dator. När du inte längre får ny e-post med din nuvarande inloggning kommer http://mail.kemisten.nu att vara tillgänglig.

Ingen e-post försvinner, den landar antingen hos nuvarande eller ny leverantör.

Om du inte längre vill använda din e-post@kemisten.nu meddelas undertecknad.

Åtgärd 1: Om några dagar skickas ny information till denna adress.

Åtgärd 2: Begäran om ändring av var kemisten.nu "bor". Den förändringen kan bara på några dygn när tidsbestämmas. Undertecknad meddelar via mail när begäran är gjord och från det tar det 24-72 timmar innan du får e-post via nye leverantören.Mats Jonsson

Ordförande


Om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.kemisten.nu/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.