!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Nyhetsarkiv

Tillbaka

Information från styrelsen

2013-03-12 17:38

Nu finns information från senaste styrelsemötet upplagd på hemsidan, följ länken eller läs här nedan för att få veta vad som är på gång på Kemigränd.

http://www.kemisten.nu/?rID=31&nID=72

------------------------------------------------------------------------------------
Styrelsemötet den 11 mars 2012

Igår kväll var det återigen dags för styrelsemöte där alla pågående projekt, som fönsterbytet och tvättstuderenoveringarna, självklart diskuterades. Ett annat, än större, projekt som är på gång är fasadrenovering och byte av övriga fönster. Vi är fortfarande bara på planeringsstadiet och arbetar för tillfället på ett förslag för hur projektet ska se ut. Självklart undersöks vilka energisparande åtgärder som kan göras i samband med att plåtpartierna på fasaderna troligen byts ut.

De senaste somrarna har de två stora gårdarna fått sig ett ansiktslyft och nu är det dags för gården vid K11-23. Förhoppningsvis kommer detta ske nu i sommar med målet att få grönare innergårdar.

Självklart ska Kemisten ha sommarfest även i sommar, datumet är satt till söndag den 16 juni så skriv in det i almanackan :)

Slutligen vill vi be alla att ta sig en titt på sin trapphusbelysning som nu ska vara (nästan) färdigjusterad. Om lamporna i din trapp skulle tändas när du rör dig inne i lägenheten eller när du rör dig i trappen i fullt dagsljus så skicka gärna ett mail till riksbyggen@kemisten.nu så att lampan kan åtgärdas.

Enligt uppdrag styrelsen

Sofie Larson
Informationsansvarig
Brf Kemisten