!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Nyhetsarkiv

Tillbaka

Senaste styrelsemötet samt onsdagsfika

2013-01-13 19:41

Nu finns ny information på hemsidan. Klicka på länken för att läsa nyheten eller läs vidare här nedan.

http://www.kemisten.nu/?rID=31&nID=67

----------------------------------------------------------------------------------

Styrelsemötet den 8 januari 2013

Sedan ett tag tillbaka har alla boende möjlighet att skapa egan användare på Riksbyggens kundwebb, där kan man se sina fakturor/avgifter, följa sina ärenden (felanmälningar), ta del av medlemserbjudanden mm. Så ta en titt på: http://www.riksbyggen.se/Kundwebb/nyakundwebben/

Nu på onsdag, den 16 januari, kl 13 är det återigen dags för onsdagsfika till självkostnadspris i kvarterslokalen. Passa på att besöka denna trevliga tillställning och ta gärna med dig en granne!

För ett tag sedan fick vi boende i Brf Kemisten möjlighet att beställa LED-lampor till specialpris tack vare Dan Daimars kontakter, nu när vanliga glödlampor fasats ut helt kanske intresse finns att beställa ytterligare lampor? Ekolampan erbjuder oss nu att beställa LED-lampor motsvarande 65W glödljus med 25% rabatt på priset inkl. moms. Brinntid är 40.000 timmar vilket motsvarar 4,5 år om det skulle lysa dygnet runt. För mer information eller beställning klicka på http://www.ekolampan.se/e27-stor-sockel/ledlampa-12w-e27-g301.html.
(Observera att det är adressen Kemigränd som berättigar till rabatten, så den måste anges vid ev. beställning)

För att boende som bor i anslutning till vår träslöjdslokal inte ska störas har vi beslutat att man endast får använda den mellan kl 9-21.

Ni har väl inte missat att Riksbyggen Umeå har fått ett miljöpris, bland annat för sitt arbete med ''Klimatskolan''. Läs mer om priset och om Klimatskolan här:

http://www.vk.se/764491/de-far-umeas-miljopris
http://www.riksbyggen.se/Klimatskolan/


Enligt uppdrag styrelsen

Sofie Larson
Informationsansvarig
Brf Kemisten