!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Nyhetsarkiv

Tillbaka

Information från styrelsen, onsdagsfika och loppis

2012-10-19 19:02

För att läsa nyheten på hemsidan följ länken: http://kemisten.brfnet.org/?rID=31&nID=57

-----------------------------------------------------------------------------

Styrelsemötet den 17 oktober 2012

På onsdagens styrelsemöte togs beslut om att byta ut balkongdörren och det intilliggande fönstet. Arbetet kommer påbörjas i januari och mer information kommer när alla detaljer är klara. Det ligger i underhållsplanen att byta ut samtliga fönster men innan det bytet påbörjas ska vi undersöka förutsättningar för att tilläggsisolera fasaden i samband med fönsterbytet.

Ingen har väl missat de trevliga onsdagsfikorna i kvarterslokalen? Nu på onsdag, den 24 oktober kl 13 är det dags igen. Alla är välkomna och fika finns till självkostnadspris.

Vi har fått information om att fjärrvärmepriserna än en gång höjs - tänk gärna på hur du använder varmvatten så kan vi göra både miljömässiga och ekonomiska besparingar och slipper höja månadsavgifterna.

Den 18 november kl 12-15 kommer det hållas loppis i kvarterslokalen. Alla boende som vill ha ett bord på loppisen ombeds att anmäla sig till bokningstelefonen på 073-0354828 senast den 11 november. Säg gärna till om du vill baka och sälja fika så att vi har koll på hur många, om någon, som gör det. Vi kommer annonsera om loppisen i vk och vf. Har du inget att sälja så skriv upp datumet ändå och kom förbi och fynda!

Slutligen vill vi fråga om någon vet något om den guldfärgade Passaten utan registreringsskyltar som står på parkeringen?

Inga överlåtelser har skett sedan senaste styrelsemötet.

Enligt uppdrag styrelsen

Sofie Larson
Informationsansvarig
Brf Kemisten