!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Nyhetsarkiv

Tillbaka

Senaste styrelsemötet

2012-09-12 16:31

En rapport från senaste mötet finns att läsa på http://www.kemisten.nu/?rID=31&nID=51 eller här nedan.

--------------------------------------------------------------------------

Hösten är här med svamp och bärplock och förhoppningsvis återstår många varma soliga dagar att njuta av utomhus. På gården K1-10 är arbetet i full gång med planteringar och upprustning och beslut är också taget att poppeln mellan K22 och K1 ska fällas. Även några sjuka björkar på gården K24-34 kommer tas ned.

Nu kan man återigen nå vår hemsidan på adressen www.kemisten.nu , passa gärna på att ta en titt på alla nyttig information som finns där. Under "Service & tjänster" finns bland annat information om återvinning och vad som får respektive inte får lämnas i grovsoprummet. Se till att ni kollar reglerna innan ni lämnar något där, färgburkar och däck är exempel på saker som inte hör hemma i grovsoprummet! Något som tillkommit i grovsoprummet under sommaren är en "bortskänkes-bokhylla" där man kan lämna saker som man inte längre vill ha eller hämta något som någon annat lämnat. .

Föreningen har färdigställt två stycken motorcykelparkeringar i garagen till en månadsavgift på 154 kr. Hör av er till Riksbyggen på 0771-860860 om ni är intresserade av att hyra en sådan.

Sedan det senaste mötet har 3 överlåtelser skett i föreningen.

Enligt uppdrag styrelsen

Sofie Larson
Informationsansvarig
Brf Kemisten