!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Nyhetsarkiv

Tillbaka

Från styrelsemötet 21/1

2016-01-24 21:33

Information från styrelsen har varit bristfällig den senaste tiden och det är pga. att vår informationsansvarige har lämnat föreningen, så jag, Linda Nilsson, kommer från och med nu efterträda Sofie och det ska nu fungera som vanligt igen. Vi ber om ursäkt för detta men tack för visat tålamod!


 Anledningen till värmeproblemen var att en värmepump var trasig och att bägge våra elpannor gick på låg effekt, i synnerhet det senare var ett problem. I bägge pannorna hade en fassäkring gått, förmodligen till följd av elavbrottet vi hade, och normalt sett går det då ett automatlarm till tekniker. Detta larm var felkopplat så det tog flera dagar innan Imtech uppmärksammade problemet vilket resulterade i att det hann bli kallt i våra lägenheter.


 Nu går pannorna som vanligt och larmet fungerar om säkring eller jordfelsbrytare åter skulle lösa ut. Reservdelar till värmepumpen har kommit och ska nu vara åtgärdat, men om elpannorna fungerar ska vi normalt sett inte ha några problem att klara bortfall av någon värmepump i fortsättningen.


 En annan orsak till kylan kan även vara att ventilationen i en lägenhet är för kraftig. Takfläktarna är kontrollerade och går nu "lagom", men om en lägenhet på av någon anledning minskar sin ventilation genom att t.ex. sätta igen utlopp, drabbar det grannarna i trappuppgången och får då en kraftigare ventilation.


 De berörda medlemmar som inte har haft tillgång till sina förråd pga. värmeprojektet kommer få tillbaka sina förråd nu på måndag den 25/1, tillhörigheterna som finns i de temporära förråden kommer flyttas tillbaka och nycklar kommer att lämnas åter.


Vi vill uppmana er till att kontrollera så att era portdörrar går igen vid stängning och låser om kvällarna, om så inte skulle vara fallet, gör en felanmälan till Riksbyggen för att få det åtgärdat.


De som är intresserade av att delta i utegruppens arbete hör av sig till Eva-Christine Pettersson. Arbetet är ideellt men om någon påtar sig ett uppdrag att sköta någon odling eller liknande så finns en liten summa att fördela.


Sedan det senaste mötet har en överlåtelse skett i föreningen.


 


Informationsansvarig


Linda Nilsson


Brf Kemisten


http://www.kemisten.nu/?rID=48&alt=1Om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.kemisten.nu/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.