!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Ordförande

Nu har det gått några månader med en delvis ny styrelse – och det har varit en intensiv tid!

Vi förbereder en fönsterrenovering och en fasadrenovering. ”Äntligen!”, kanske en del tycker, men de senaste åren har varit fulltecknade med andra stora projekt: bergvärmen och utemiljön. Vi har genomlevt en tid då vårt område var en arbetsplats, full med avstängningar, ledningsgravar och lera överallt. Men jag tycker att det i slutänden blivit riktigt bra. Värmen har i vinter fungerat så gott som perfekt (förra vintern hade vi en jobbig vecka) och vi betalar betydligt mindre för uppvärmningen nu, än då vi hade fjärrvärme. I vintras fick vi till och med kommunens pris för vårt arbete med hållbar energi och miljötänkande. Sedan tycker jag att vår utegrupp har lyckats skapa en fantastisk utemiljö, även vad gäller det mörka halvåret – utebelysningen blev både funktionell och snygg. Tack, utegruppen! Utemiljön är dock ett projekt som aldrig blir riktigt avslutat, men jag känner att det är i mycket goda händer. 

Förutom att planera för fönster och fasad, så är det de dagliga ärendena, såsom in- och utflyttningar, reparationer, soprum med återvinningsregler som tyvärr inte alla följer, ordna laddningsmöjligheter till el- och hybridbilar, dagvattenbrunnar som fryser igen, etc. etc. Styrelsearbetet är ett intressant arbete och jag tycker att vi har många kompetenta personer bland de boende både i och utanför styrelsen – och dessutom hos vår förvaltare Riksbyggen!

Avslutningsvis: om vi alla gör vårt bästa för att respektera varandra och vara goda grannar, så kommer vi alla att trivas. De regler vi har är ju inte till ”bara för att”, utan för att minska missförstånd och irritation – respektera dem!

Tack alla!

Hälsar vänligen,

Peder Axensten
Ordförande, brf Kemisten

 

April, 2016