!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Cykelvagn & el-cykel

För att underlätta för de boende och för att ta ännu ett steg i vår ambition att vara en miljövänlig förening har vi köpt in en cykelvagn till allas förfogande. Vagnen kan användas för transport till exempel till återvinningen eller vid storhandling. Den är inte godkänd för att transportera barn.

Nyckel till förrådet där vagnen står samt ett cykelvagnsfäste för bakhjulet lånas ut mot en depositionsavgift på 200 kr som återfås om nyckel och fäste återlämnas i gott skick. Nyckel och fäste kan sedan behållas så länge som man önskar ha möjlighet att bruka vagnen.

Användningsregler för cykelvagnen finns bifogade här nedan.

Då Brf Kemisten utsågs till årets miljöförening i Västerbotten år 2011 vann vi en el-cykel  som nu finns att låna för alla medlemmar.

Kontakta Eva-Christin Pettersson K28 för att låna cykeln eller cykelvagnen eller passa på att låna båda samtidigt om du vill ta med lite större grejer, men kontakta minst en dag innan den/de ska användas.

Om något är trasigt på vagnen, kontakta Eva-Christin omgående gällande skadan.

 

 

Genom att skicka samtycker du enligt dataskyddsförordningen att dina personuppgifter behandlas på hemsidan. Så här behandlas dina personuppgifter.

Dokument

Låneregler_cykelvagn.doc 2016-01-18