!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Kvarterslokal

Det finns en trevligt inredd samlingslokal belägen på gaveln av Kemigränd 1.

Lokalen är utrustad med vitvaror och porslin. Information om villkor och praktiska frågor meddelas inför hyrestillfället.

Lokalen kan utnyttjas fram till kl 22. Hög volym, oavsett källa eller orsak, bör undvikas med tanke på grannarna. Detta är viktigt och måste respekteras.

Den som hyr har ansvar för att grannar och omgivning inte störs av aktiviteter i lokalen eller av gäster på väg till eller från lokalen.

Endast medlem kan boka lokalen.

De som har hand om bokningarna uppskattar några dagar framförhållning. Bokningar görs helst med e-post eller mellan klockan 18 och 19 måndag till fredag på telefonnummer 076-117 16 04. Ange Namn, adress och telnr vid bokningstillfället

 

Bokningstider och hyra:
Kl 12.00 till 12.00 följande dag – hyra 100 kronor per tillfälle.

Hyran betalas när nyckel hämtas. Nyckeln återlämnas senast kl 12. Vi gör en enkel kontroll av lokalen och hoppas att allt ska vara i god ordning. Om städning eller andra åtgärder behövs bekostas det av den som kvitterat ut nyckeln.

Kvarterslokalen kan nyttjas kostnadsfritt för aktiviteter som är öppna för allla medlemmar och annonseras för alla boende. Till exempel om man vill ordna fika en gång i månaden, en studiecirkel, eller liknande.